講演・口頭発表等 - 中村 宜督
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Preparation of benzyl isothiocyanate-rich aqueous solution from mashed green papaya by distillation.
Nakamura, Y. Murata, Y., Nakamura, T.
International Symposium on Application of Advanced Technologies In Agriculture.
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ベンジルイソチオシアネートは脂肪細胞によるインスリンシグナル伝達を強化する
中田小百合、Ying Liang、中村俊之、宗正晋太郎、村田芳行、中村宜督
岡山大学次世代研究拠点シンポジウム2020
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食品由来ポリフェノール類がアセトアルデヒドの皮膚表皮細胞への毒性に与える影響
明神匠、Xu Wensi、宗正晋太郎、中村俊之、村田芳行、中村宜督
岡山大学次世代研究拠点シンポジウム2020
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The distinguishable absorption and metabolism of quercetin coexisted with other food components
Rikito Mitsuzane, Toshiyuki Nakamura, Shintaro Munemasa, Yoshiyuki Murata, Yoshimasa Nakamura
The 7th International Conference on Food Factors
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Characterization of the monoclonal antibody to α-carboxyethyl hydroxychroman
Daiki Moriya, Toshiyuki Nakamura, Shintaro Munemasa, Yoshiyuki Murata, Yoshimasa Nakamura
The 7th International Conference on Food Factors
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Benzyl isothiocyanate enhances insulin signaling in adipocytes
Sayuri Nakata, Ying Liang, Toshiyuki Nakamura, Shintaro Munemasa, Yoshiyuki Murata, Yoshimasa Nakamura
The 7th International Conference on Food Factors
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Difference in antioxidant capacity of rice extracts among rice categories and degree of milling and processing
Hongyan Wu, Miho Hirooka, Toshiyuki Nakamura, Shintaro Munemasa, Yoshiyuki Murata, Yoshimasa Nakamura
The 7th International Conference on Food Factors
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Inhibition of drug resistance mechanisms ameliorates the benzyl isothiocyanate-induced antiproliferation in human colorectal cancer cells 招待
Yoshimasa Nakamura
The 7th International Conference on Food Factors
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Improvement of the benzyl isothiocyanate stability in aqueous solutions
Toshiyuki Nakamura, Yoshiyuki Murata, Yoshimasa Nakamura
The 7th International Conference on Food Factors
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Modulating effects of polyphenols on the acetaldehyde-induced cytotoxicity in human keratinocyte HaCaT cells
Takumi Myojin, Wensi Xu, Shintaro Munemasa, Toshiyuki Nakamura, Yoshiyuki Murata, Yoshimasa Nakamura
The 9th International Conference on Polyphenols and Health
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Identification of the target proteins of quercetin glycoside catabolites as cytoprotective agent
Kouki Morita, Sayaka Nakashima, Toshiyuki Nakamura, Shintaro Munemasa, Yoshiyuki Murata, Yoshimasa Nakamura
The 9th International Conference on Polyphenols and Health
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リンゴ酸誘導気孔閉口におけるシグナル分子の同定
三俣好令、宗正晋太郎、中村俊之、中村宜督、村田芳行
日本農芸化学会中四国支部第54回講演会
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Mechanisms of Reactive Carbonyl Species-Mediated Stomatal Closure in Arabidopsis Guard Cells
Mohammad Saidur Rhaman、宗正晋太郎、中村宜督、村田芳行
日本農芸化学会中四国支部第54回講演会
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食品由来ポリフェノール類がアセトアルデヒドの皮膚表皮細胞への毒性に与える影響
明神匠、Xu Wensi、宗正晋太郎、中村俊之、村田芳行、中村宜督
日本農芸化学会中四国支部第54回講演会
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食品成分の化学構造から見る機能性発現の分子機構 招待
中村宜督
第73回日本栄養食糧学会大会シンポジウム
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食用花に含まれる色素aureusidinの合成と生体内抗酸化作用
中島清花、清田洋正、中村俊之、宗正晋太郎、村田芳行、中村宜督
日本農芸化学会中四国支部第53回講演会
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愛知県額田郡幸田町産筆柿の葉茶の成分およびDPPHラジカル消去能についての検討
犬塚美紅、古橋佳歩、中村俊之、中村宜督、永田晃久、保田倫子
2018年度日本食品科学工学会中部支部大会
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Comparison of bioavailability of quercetin monoglucoside and its aglycone
Toshiyuki Nakamura, Yoshimasa Nakamura, Yoji Kato, Shinichi Ikushiro, Kaeko Murota
3rd International Conference on Biologically Active Substances Bioactive Okayama 2018 Okayama
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レプトスペリン、メチルシリンゲート及びその代謝物の細胞を用いた代謝機構の解明
加藤陽二、河合翔太、室田佳恵子、中村俊之、中村宜督、生城真一
第23回日本フードファクター学会学術集会
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青パパイヤ蒸留抽出液の生理活性および安定性の評価
中村俊之、村田芳行、中村宜督
第23回日本フードファクター学会学術集会