MISC - KANZAKI Hiroshi
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Bioconversion of olive leaf constituents by Aspergillus solid state fermentation using an air flow type rotary solid state fermenter for laboratory use
辰巳七海, 橋本敦子, 奥川日菜乃, 三宅剛史, 伊藤一成, 谷野有佳, 竹内赴登, 山下秀行, 内田真美, 三木翔平, 吉田靖弘, 徐恵美, 菊地敬一, 深野夏暉, 仁戸田照彦, 仁戸田照彦, 神崎浩, 神崎浩
日本農芸化学会大会講演要旨集(Web) 2023 2023
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Bioconversion of skin and seed constituents by Aspergillus solid state fermentation of wine pomace
藤田彩楓, 奥川日菜乃, 橋本敦子, 三宅剛史, 伊藤一成, 谷野有佳, 山下秀行, 中川拓郎, 平野幸司, 仁戸田照彦, 仁戸田照彦, 神崎浩, 神崎浩
日本農芸化学会大会講演要旨集(Web) 2023 2023
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Creation of highly functionalized Japanese wine pomace koji using koji mold solid culture technology
神崎浩, 仁戸田照彦, 伊藤一成, 谷野有佳, 竹内赴登
Annual Report of the Okayama Foundation for Science and Technology 32 ( 32 ) 26 - 30 2023
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Analysis of MS/MS fragmentation patterns for search of new asteltoxin analogs with a unique α-pyrone moiety
三谷尚大, 神崎浩, 仁戸田照彦
日本農薬学会大会講演要旨集 47th (CD-ROM) 2022
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バイオサーファクタント・サーファクチンの自己集合特性への対カチオン種の違いによる影響
柳澤恵広, 柳澤恵広, 平敏彰, 仁戸田照彦, 神崎浩
日本農芸化学会中四国支部講演会講演要旨集(Web) 62nd 2022
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Effect of hot water pretreatment on Aspergillus solid state fermentation of wine pomace
奥川日菜乃, 橋本敦子, 三宅剛史, 伊藤一成, 谷野有佳, 山下秀行, 中川拓郎, 平野幸司, 仁戸田照彦, 神崎浩
日本農芸化学会大会講演要旨集(Web) 2022 2022
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Cyclo(Leu-Phe)oxidaseの幅広い基質特異性の定量的評価-天然の電子受容体を用いた活性測定と人工の電子受容体を用いた活性測定の比較-
坂口幸士朗, 仁戸田照彦, 神崎浩
日本農芸化学会中四国支部講演会講演要旨集(Web) 61st 2022
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Effect of steaming on Aspergillus solid state fermentation of olive leaves
橋本敦子, 奥川日菜乃, 三宅剛史, 伊藤一成, 谷野有佳, 山下秀行, 内田真美, 三木翔平, 吉田靖弘, 徐恵美, 菊地敬一, 仁戸田照彦, 神崎浩
日本農芸化学会大会講演要旨集(Web) 2022 2022
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麹菌固体培養による日本ワインパミス成分の高機能化(第2報)
奥川日菜乃, 橋本敦子, 三宅剛史, 伊藤一成, 谷野有佳, 山下秀行, 中川拓郎, 平野幸司, 仁戸田照彦, 神崎浩
日本農芸化学会西日本支部大会およびシンポジウム講演要旨集 2021 (CD-ROM) 2021
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Quantitative evaluation of the substrate specificity of cyclo(Leu-Phe)oxidase toward various cyclodipeptides
坂口幸士朗, 小西健太, 仁戸田照彦, 神崎浩
生体触媒化学シンポジウム講演要旨集 22nd (CD-ROM) 2020
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地方発バイオイノベーションの進展と機能性食素材開発 岡山発,産学連携フードイノベーション
神崎浩
Food Style 21 21 ( 1 ) 2017
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地方発バイオイノベーションの進展と機能性食素材開発 岡山発,産学連携フードイノベーション 2)
神崎浩
Food Style 21 21 ( 2 ) 2017
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MS/MSフラグメンテーションプロファイルを指標としたTMG-chitotriomycin類縁体の探索と構造活性相関
神崎浩, 臼木博一, 臼木博一, 仁戸田照彦, 畑中唯史
日本農薬学会大会講演要旨集 36th 2011
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Conversion of secondary metabolites from olive leaves by Baker's yeasts and the antioxidative activity of the product
Erika Akihisa, Yoshihiro Harada, Kumi Kobayashi, Akiko Hirano, Teruhiko Nitoda, Hiroshi Kanzaki
JOURNAL OF MOLECULAR CATALYSIS B-ENZYMATIC 62 ( 1 ) 123 - 123 2010.1
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生物種の由来が異なる酵素を見分ける阻害剤 新規な構造と活性をもつ放線菌由来β-N-アセチルグルコサミニダーゼ阻害剤
仁戸田 照彦, 臼木 博一, 神崎 浩
化学と生物 47 ( 3 ) 158 - 160 2009
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Bioassays: inhibitors of insect chitin-degrading enzymes
Teruhiko Nitoda, Hiroshi Kanzaki
Isolation, Identification and Characterization of Allelochemicals/Natural Products 499 - 412 2009
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岡山大産米100%使用,日本酒「おお岡大」― 学産学消から学産地消を目指して ―
神崎浩
日本生物工学会誌 86 ( 5 ) 250 - 251 2008
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Development of natural cosmetic materials-microbial conversion of olive antioxidative constituents
Fragrance journal 36 ( 2 ) 63 - 66 2008
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Purification and characterization of cyclo (Leu-Phe) oxidase of Streptomyces albulus expressed in Escherichia coli
Machiko Nagao, Rie Hirata, Teruhiko Nitoda, Hiroshi Kanzaki
JOURNAL OF MOLECULAR CATALYSIS B-ENZYMATIC 48 ( 3-4 ) 108 - 108 2007.9
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A novel β-N-acetylglucosaminidase inhibitor of fungal origin
NITODA Teruhiko, TOYOOKA Miho, USUKI Hirokazu, OKUDA Toru, KANZAKI Hiroshi
32 123 - 123 2007.3